Αρχική » Sims 4: Ο… εξομοιωτής γονέων είναι εδώ

Sims 4: Ο… εξομοιωτής γονέων είναι εδώ

by nikos

Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά; Πώς είναι να ζεις με παιδιά; Ποια είναι τα ωραία και ποια τα λιγότερο ωραία;
Γνωρίσαμε το SimCity από τις πρώτες του ημέρες στη δεκαετία του ’90 και μετά πέσαμε με τα μούτρα στους Sims. Πριν από λίγες μέρες η Electronic Arts ανακοίνωσε μια επέκταση στον… εξομοιωτή ζωής με τον προφανή τίτλο The Sims 4: Parenthood και για όποιον έχει παιδιά οι πίστες και οι δοκιμασίες μάλλον είναι εύκολες και προβλέψιμες.
Η Electronic Arts αναφέρει ότι η νέα επέκταση κατασκευάστηκε μετά από πολλά αιτήματα των φίλων της σειράς Sims. Μάλλον κουράστηκαν να κερδίζουν τις εύκολες δοκιμασίες της καριέρας και των σχέσεων και σκέφτηκαν ότι θα ήθελαν μια παραπάνω πρόκληση, να δουν πώς μπορούν να (απο)γοητεύσουν ένα παιδί από τα πρώτα του χρόνια μέχρι την εφηβεία. Αναλαμβάνοντας την ανατροφή τους διαπλάθεις τον χαρακτήρα των (ψηφιακών βεβαίως) παιδιών και επίσης πρέπει να βοηθάς στα διαβάσματα και να συνεργάζεσαι με άλλους γονείς και κηδεμόνες.
Η εταιρεία λέει πως η επέκταση θα είναι διαθέσιμη στις 30 Μαϊου για PC και Mac. Λέγοντας “επέκταση” εννοείται πως πρέπει να έχετε ήδη εγκατεστημένο το Sims 4 με όλες τις ενδιάμεσες ενημερώσεις του.
Όσοι έχουμε παιδιά μάλλον δεν χρειαζόμαστε το “εικονικό” περιβάλλον της EA, ε; Όχι τίποτε άλλο, έχουμε κάτι προβλήματα στο SimCity με το κυκλοφοριακό που επείγουν…
Δείτε περισσότερα
Η ανακοίνωση της  Electronic Arts

You may also like

Leave a Comment