Αρχική » Play on Athens για το ακηδεμόνευτο παιχνίδι

Play on Athens για το ακηδεμόνευτο παιχνίδι

by nikos
 • Οι άνθρωποι του Dorothy Snot, ενός play-based learning σχολείου για πολύ μικρά παιδιά που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία για ένα συνέδριο που αν έχεις μικρό παιδί παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
  To Play on Early Education 1st International Athens Conference και, εν συντομία, Play on Athens είναι ένα 3ήμερο συνέδριο και θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Απριλίου 2019. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται:
  Η Suzanne Axelsson, Σουηδή παιδαγωγός.
  Ο Dr. Peter Gray, ψυχολόγος από τη Βοστώνη και συγγραφέας του βιβλίου Free to Learn
  Ο Tom Hobson, γνωστός στους επαϊόντες ως Teacher Tom
  O Maynell Walter, πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της International Play Association.

 
Αντιγράφοντας από το δελτίο Τύπου: “Στόχος του συνεδρίου θα είναι να παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό την αξία που έχει το Ακηδεμόνευτο Παιχνίδι στην προσχολική ηλικία και το οποίο βασίζεται στον Σεβασμό, στην Ελευθερία και στην Εμπιστοσύνη”.
Επίσης και σύμφωνα με τον Γ. Γιαννούδη, έναν εκ των διοργανωτών του συνεδρίου, στην Αθήνα θα βρίσκεται εκείνο το τριήμερο και ο Ιάπωνας Takaharu Tezuka, αρχιτέκτονας και δημιουργός του καλύτερου νηπιαγωγείου στον κόσμο. Όπως λέει και ο ίδιος ο Γ. Γιαννούδης, ο κατάλογος των ομιλητών “για τους πολλους φυσικα δεν λεει τιποτε – για ανθρωπους ομως που ασχολουνται σοβαρα με το παιχνιδι στην πολυ μικρη ηλικια, ειναι κατι σαν την πρωτη dream team που εστειλε το ΝΒΑ στους Ολυμπιακους”.
Για περισσότερα, www.playonathens.com

You may also like

Leave a Comment