Λίγα λόγια για εμάς

Το MyDad δημιουργήθηκε την Ανοιξη του 2014 από μπαμπάδες για μπαμπάδες αλλά όχι μόνο…
 
Ο στόχος του είναι αφ’ ενός να καλύψει ένα κενό στην πληροφόρηση των μπαμπάδων και αφετέρου να δημιουργηθεί ένα δίκτυο από γονείς και παιδιά, μιας μεγάλης κοινότητας της οποίας τα μέλη θα ανταλλάσσουν προβληματισμούς, γνώσεις, εμπειρίες, θα ανακαλύπτουν νέους τρόπους για μια πιο ποιοτική και ουσιαστική σχέση γονιών-παιδιών, νέους προορισμούς, προτάσεις, ιδέες.
 
Το όραμά μας είναι να δώσουμε μορφή σε αυτή την Κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται ένα τουλάχιστον κοινό χαρακτηριστικό: την πατρότητα ξέροντας ότι Κοινότητα σημαίνει Συνάντηση, όχι μόνο on αλλά και off line. Κοινότητα σημαίνει κοινές εμπειρίες. Κοινότητα σημαίνει Παρέα! Ενας όρος με ξεχωριστό νόημα ιδιαίτερα για εμάς τους Ελληνες που τώρα μπορεί να πάρει μια ακόμη σημαντικότερη διάσταση χάρη στα Νέα Μέσα.
 
Ως μπαμπάδες, ξέρουμε πολύ καλά, και από πρώτο χέρι, ότι “πατέρας δεν γεννιέσαι, πατέρας γίνεσαι”. Μία διαδικασία που έχει και μεγάλες δυσκολίες προσαρμογής αλλά ταυτόχρονα χαρίζει μοναδικές, αναντικατάστατες  στιγμές στη ζωή μας. Από την άλλη πλευρά, διαπιστώνουμε ότι τα περισσότερα site (αλλά και Παραδοσιακά Μέσα -τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδες) που αφορούν τους γονείς απευθύνονται κυρίως στις μαμάδες. Και ενώ είναι αλήθεια πως πολλές πληροφορίες για το μεγάλωμα των παιδιών, την υγεία και την εκπαίδευσή τους είναι κοινές και χρήσιμες για όλους, υπάρχει ένα σοβαρό έλλειμα πληροφορίας για πράγματα που είναι “δουλειά του πατέρα”.
 
ΣτοMyDad θα βρείτε ιστορίες για το “πίσω κάθισμα” αλλά και το κρεβάτι του παιδιού μας. Ιδέες για ταξίδια και προορισμούς. Συμβουλές για μαστορέματα μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό. Επιλογές για δώρα. Προτάσεις για έξοδο, εκδρομή, κινηματογράφο, θέατρο, σπορ. Συνταγές μαγειρικής. Θέματα υγείας και ψυχολογίας. Παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν τόσο εμάς όσο και τα παιδιά μας. Ολα αυτά θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας, όπως θέλουμε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί με όλους μας τις δικές σας ιδέες και προτάσεις.
 
Ποιοι είμαστε: ΤοMyDadξεκίνησε ως ιδέα στις αρχές της Ανοιξης του 2014 από δύο μπμπάδες και μία μαμά! Την Ελένη Καραμαγκάλη (ladies first!), τον Νίκο Μουμούρη και τον Αντρέα Παναγόπουλο. Επαγγελματίες δημοσιογράφοι και bloggers και οι τρεις με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία τόσο στα “παλιά” όσο και στα Νέα Μέσα αλλά και τα Social Media. Πριν ακόμη από το ξεκίνημα του site πλαισιώθηκαν από μια ομάδα συναδέλφων και φίλων οι οποίοι θέλησαν να συνεισφέρουν στη δημιουργία και ανάπτυξη του MyDad. Ενας από τους βασικούς συνεργάτες της ομάδας είναι η εταιρεία KaG η οποία στηρίζει το εγχείρημα με την πλούσια τεχνογνωσία της στο χώρο των Νέων Τεχνολογιών και των Event και που χάρη σε αυτή το site θα εμπλουτιστεί με multimedia και video ενημερωτικού, εκαπιδευτικού  και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Ετσι, μέχρι τον Σεπτέμβριο το MyDad θα έχει έτοιμο το δικό του WebTV και WebRadio.
Σε αυτή μας την προσπάθεια βασικοί εμπνευστές μας είναι πρώτα απ’ όλα τα παιδιά μας αλλά και οι σύντροφοι της ζωής μας. Γι’ αυτούς όλη μας η αγάπη και το μεράκι. Ομως σας θέλουμε κι εσάς μαζί μας. Ολους εσάς που ασχολείστε με τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια. Για να προβάλουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τις δραστηριότητές σας…
 
Η Παρέα μας -η παρέα των μπαμπάδων- είναι ανοιχτή και σας περιμένει!
 
Καλώς ήλθατε στο MyDad
Πληροφορίες: info@mydad.gr
 
FaceBook: https://www.facebook.com/mydadgr
Twitter:  https://twitter.com/mydad_gr
Google+: https://plus.google.com/115616185673902851847/posts
Ας συστηθούμε…

[author_bio id="1" avatar="yes" name="yes" bio_paragraph="0"]
twitter
[author_bio id="2" avatar="yes" name="yes"]

twitter

[author_bio id="3" avatar="yes" name="yes"]

twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *