Home Daddy Tools H Νέμεσις των σπαγγέτι

H Νέμεσις των σπαγγέτι

by nikosmoumouris

Κάποιες φορές θέλεις να συνδυάσεις το όποιο μαγειρικό σου ταλέντο με νοστιμιές που διαβάζεις σε εξειδικευμένα sites ή blogs και με κουζινικά κόλπα που έβλεπες ή άκουγες όταν πιτσιρικάς βολόδερνες σε κάποια κουζίνα.
Όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου τριγυρίζει η γνώση πως ο κριτής θα είναι αμείλικτος.
“Μπαμπά, δεν μου αρέσει το φαγητό!”
Το ήξερες από την αρχή πως ο αφρός σέλερι ήταν υπερβολή.
Γιατί θα κάνουμε σπαγγέτι με λουκάνικα; Γιατί έτσι, γιατί μια φορά στο τόσο αυτή η καφρίλα, τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και σε επίπεδο γεύσης, έχει πλάκα, γιατί θα διασκεδάσουμε στην κουζίνα και σε 15 λεπτά το πολύ θα τρώμε.
Παίρνεις ένα λουκάνικο Φρανκφούρτης και το κόβεις σε πλατιές ροδέλες.
Παίρνεις 3-4 σπαγγέτι και τα περνάς σε μια ροδέλα. Αυτό μπορεί να το κάνει ακόμα και ένα παιδί. (μην περάσεις τα σπαγγέτι σαν μάτσο μέσα από τη ροδέλα γιατί δεν θα βράσουν καλά, να τα περνάς ένα ένα).
Βάλε τα στην κατσαρόλα να βράσουν όπως κάνεις συνήθως με τα μακαρόνια.
Σούρωσέ τα.
Βάλε τα ξανά στην κατσαρόλα με λίγο λάδι και φέρε τα 4-5 βόλτες με το μάτι της κουζίνας σβηστό.
Σερβίρεις.
Τυρί κατά βούληση.
Σφάξε και μια τομάτα να την κάνεις σαλάτα, να γλιστράει το μακαρονικό.
Ναι, είναι σαν σκουληκιασμένες κατασκευές.
Οχι, δεν είναι αυτό που λέμε υγιεινή διατροφή.
Ναι, θα τους αρέσει.
Ναι, έχει πλάκα.
Οχι, μην το κάνεις πάλι αύριο.


 

You may also like

Leave a Comment