Αρχική » Όταν η Μιράντα γνώρισε το κακάο

Όταν η Μιράντα γνώρισε το κακάο

by nikos

Βρεθήκαμε λοιπόν πριν από λίγες μέρες στο Παιδικό Μουσείο στην Κυδαθηναίων στην Πλάκα για την παρουσίαση των νέων μπισκότων Μιράντα Παπαδοπούλου (όνομα που στη γενική πτώση φέρνει ως συνειρμό μπισκότα, το ακούς όμως στην ονομαστική και σκέφτεσαι δικτατορίες, παιχνίδια που σου κάνει μια πτώση).
Καθόμαστε λοιπόν ένα γύρο μεγάλοι και μικροί, μας ρωτάνε ποιο μπισκότο μας αρέσει περισσότερο, τα γεμιστά (όχι του φούρνου με το ρύζι) κέρδισαν άνετα την αναμέτρηση, πάμε πιο κάτω.
Τα νέα Μιράντα, που λες, έχουν το κλασικό σχήμα που γνωρίζουμε (και δεν έχει λόγο να αλλάξει), η διαφορά είναι στο μέσα τους που λένε, καθώς έχουν κακάο και σοκολάτα. Μη φαντάζεσαι τη σοκολάτα των γεμιστών, είναι ανακατεμένη με τη ζύμη. Ξεχωρίζει λίγο η πικράδα του κακάο. Ναι, είναι ένα ωραίο μπισκότο. Αν είσαι λίγο μεγάλος και βρίσκεσαι σε μια θέση να εκτιμήσεις αυτές τις ελαφρώς πικρές γεύσεις όπως του κακάο το πιθανότερο είναι να σου αρέσει.
Δεν ξέρω πώς θα το υποδεχθούν τα παιδιά, η 5χρονη σύμβουλός μου επί διατροφικών θεμάτων δεν συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό μου προτιμώντας τις κλασικότερες γεύσεις της σειράς. Πάντως, αν -μια σκέψη- ήθελαν να φτιάξουν ένα μπισκότο που θα γεφυρώνει τις γενιές στο γρήγορο πρωινό τους λίγο πριν έρθει η ώρα του σχολείου -ένα ‘παιδικό’ μπισκότο για μεγάλους- ε, νομίζω πως τα κατάφεραν αρκετά καλά.

You may also like

Leave a Comment