Αρχική » Ψηφιακός κουμπαράς για τα παιδιά από την Credit Suisse

Ψηφιακός κουμπαράς για τα παιδιά από την Credit Suisse

by nikos

Η ελβετική τράπεζα Credit Suisse λανσάρει το Digipigi, τον ψηφιακό της κουμπαρά που απευθύνεται σε παιδιά 12 ετών. Τι γυρεύουν παιδιά αυτής της ηλικίας και μικρότερα με μια τράπεζα, θα πείτε.
Η Credit Suisse φαίνεται να έχει πάρει πολυ στα σοβαρά το να είναι γνωστή στο νεανικό κοινό και για τον λόγο αυτό έχει αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών υπό μια ομπρέλα που την ονομάζει Viva Kids. Μέσα από σχετικές εφαρμογές “ένα παιδι μαθαίνει να χειρίζεται με διασκεδαστικό τρόπο τα χρήματα” και κάπως έτσι μαθαίνουμε πως υπάρχει διασκεδαστικός τρόπος χρήσης των χρημάτων που εγκρίνει μια μεγάλη τράπεζα. Γιατί οι μεγάλοι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα δεν μας λέει, τέλος πάντων…
Η τράπεζα λανσάρει σχετικές Digipigi εφαρμογές για το iOS και το Android όπου -όπως λέει η Credit Suisse- τα παιδιά μπορούν να μαθαίνουν για το χρήμα, την αποταμίευση και το πώς ξοδεύεται (φρέσκο όπως τα ψάρια είναι άραγε σωστή απάντηση;).
Όλα αυτά είναι διαθέσιμα στην Ελβετία, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να τα περιμένουμε και εδώ. Άλλωστε υπάρχει αρκετός χώρος για να καλυφθεί, αφού ο μπλε κουμπαράς του Ταμιευτηρίου είναι πια μουσειακό έκθεμα.
 

You may also like

Leave a Comment