Αρχική » Το παιδί που έχασε το όνομά του

Το παιδί που έχασε το όνομά του

by nikos

Και κάποια στιγμή το παιδί έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, τα παραμύθια μοιάζουν να εξαντλούνται (ίσως, πάλι, όχι) και μοιάζουν τόσο άσχετα με τη δική τους ζωή. Κάπου εδώ εμφανίζονται στο προσκήνιο οι δημιουργοί μιας ιστορίας που έχει τον απλό τίτλο “Έχασα το όνομά μου” και προσαρμόζεται σε κάθε παιδικό όνομα.
Διαθέσιμο αυτή τη στιγμή σε περιορισμένο αριθμό γλωσσών και όχι στα ελληνικά η πλατφόρμα δουλεύει πάνω κάτω ως εξής: Πληκτρολογείς το όνομα του παιδιού, επιλέγεις το φύλο του και δημιουργείται ένα βιβλίο που μπορείς να το “ξεφυλλίσεις” ηλεκτρονικά και στα πεταχτά προκειμένου να το δεις αλλά το καλύτερο είναι πως μπορείς να το παραγγείλεις για να το λάβεις τυπωμένο στα χέρια σου με δωρεάν τα έξοδα αποστολής και έναντι του -διόλου ευκαταφρόνητου είναι η αλήθεια- ποσού των 27 ευρώ.
Σίγουρα είναι πρωτότυπο. Οι άνθρωποι πίσω από την Lost my name λένε πως μέχρι σήμερα το βιβλίο τους έχει φτάσει σε περισσότερες από 160 χώρες και σε 1,4 εκατ. αντίτυπα. Φυσικά είναι κάτι που ίσως το δικό σου παιδί να μην είναι σε θέση να διαβάσει, μιας και μιλάμε για ξενόγλωσσο βιβλίο, αλλά έτσι όπως περνάει ο καιρός ούτε που θα καταλάβεις πότε το έκανε…

You may also like

Leave a Comment