Αρχική » Τιμή τους και τιμή μας

Τιμή τους και τιμή μας

by nikos

Λένε ότι οι μπαμπάδες ψωνίζουν πιο έξυπνα και πιο οικονομικά στα super-market. Η φήμη ελέγχεται όμως η πραγματικότητα είναι ότι μπαμπάδες και μαμάδες έχουν αρχίσει να το ψάχνουν λίγο περισσότερο τόσο το θέμα της ποιότητας όσο και των τιμών.
Πολύ πρόσφατα ανακαλύψαμε το “Τιμή μας“, ένα site που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για να προγραμματίσετε, οργανώσετε και κυρίως να βρείτε τις καλύτερες τιμές για τα ψώνια του super-market. Ας αφήσουμε όμως τους δημιουργούς του site να μας τα πουν με τα δικά τους λόγια.
logo“Είχατε ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσατε να καταρτίσετε στον υπολογιστή του σπιτιού σας τον κατάλογο των αγορών του super market και το κυριότερο, να γνωρίζετε άμεσα σε ποιο κατάστημα θα κόστιζε λιγότερο;
Το timimas.gr είναι ο νέος τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα από τις αγορές βασικών προϊόντων καθημερινής χρήσης. Στο timimas.gr μπορείτε είτε να φτιάξετε τη λίστα αγορών σας και να ανακαλύψετε πού αυτή κοστίζει λιγότερο. Επιπρόσθετα, να κάνετε άμεση σύγκριση τιμών στα διαφορετικά καταστήματα super market.
Περιηγηθείτε στις πέντε μεγάλες κατηγορίες προϊόντων (Φρέσκο, Ψυγείο, Παντοπωλείο, Ομορφιά και υγεία, Φροντίδα σπιτιού), βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, προσθέστε το στη λίστα αγορών και δείτε σε ποιο κατάστημα κερδίζετε περισσότερα χρήματα.
Σαν καταναλωτές είχαμε παρατηρήσει ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται σε online βάσεις δεδομένων δεν ήταν πάντοτε έγκυρα. Διαβάζαμε για προσφορές σε καταστήματα super market, αλλά όταν τα επισκεπτόμασταν για τις αγορές μας, οι προσφορές δεν ίσχυαν πλέον. Η ταχύτητα της αλλαγής της αγοράς ήταν τέτοια που τις πιο πολλές φορές η πληροφορία ήταν παρωχημένη. Γι’ αυτό αναπτύξαμε ένα μοντέλο παρατήρησης που μας επιτρέπει να έχουμε άμεση πρόσβαση στις τιμές των βασικών προϊόντων super market.
Η ομάδα του timimas.gr καταγράφει καθημερινά τις τιμές και τις προσφορές στα μεγαλύτερα καταστήματα super market, ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να έχετε πρόσβαση σε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε. Περιηγηθείτε στο timimas.gr για να κάνετε σύγκριση τιμών σούπερ μάρκετ, να βρείτε όλες τις προσφορές σούπερ μάρκετ και να εξοικονομήσετε χρήματα από τις καθημερινές σας αγορές”.

You may also like

Leave a Comment