Αρχική » Μπαμπά, θα αργήσεις να γυρίσεις στο σπίτι σήμερα;

Μπαμπά, θα αργήσεις να γυρίσεις στο σπίτι σήμερα;

by nikos

Ξυπνούσε στις 2.45 το πρωί, έφτανε στο γραφείο, 1,5 ώρα μετά, γύριζε στο σπίτι γύρω στις 7 το απόγευμα και έπεφτε για ύπνο λίγο πριν τις 9. Είναι ζωή αυτή για ένα γονιό, ακόμα και αν είναι επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας επενδύσεων στον κόσμο;
Προφανώς όχι.
Η κόρη του Μοχάμεντ Ελ-Εριάν, ο οποίος έγινε γνωστός και στη χώρα μας καθώς πολλές φορές με την ιδιότητα του επικεφαλής της Pimco είχε μιλήσει για την οικονομική κρίση, ήταν αυτή που ανέλαβε να τον συνεφέρει.
Ο Ελ-Εριάν εξιστορεί πως κάποια στιγμή η 10χρονη κόρη του του εμφάνισε έναν κατάλογο με 22 στιγμές της ζωής της που ο μπαμπάς είχε χάσει. Μέσα στη λίστα ήταν η πρώτη ημέρα στο σχολείο, ένας αγώνας ποδοσφαίρου και μια συνάντηση με τους δασκάλους.
Ο Ελ-Εριάν παραιτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και έπιασε δουλειά στην Allianz. Αυτοί που ξέρουν ισχυρίζονται πως η παραίτηση οφείλεται σε προστριβές του Ελ-Εριάν με τον Μπιλ Γκρος, ιδρυτή της Pimco. Ποιος ξέρει…
Οσο για την αντίδρασή του μπροστά στη λίστα της κόρης του, ορίστε πώς το αποτυπώνει η Telegraph. “Είχα μια καλή δικαιολογία για κάθε στιγμή που είχα χάσει. Ταξίδια, σημαντικές συναντήσεις, ένα επείγον τηλεφώνημα, κάτι που έπρεπε να κάνω ξαφνικά… Η ανισορροπία στη ζωή μου επηρέαζε την ιδιαίτερη σχέση που είχα με την κόρη μου, δεν είχα χρόνο να περνάω μαζί της”.

You may also like

Leave a Comment