Αρχική » Μερικές ιστορίες για τον… δρόμο

Μερικές ιστορίες για τον… δρόμο

by nikos

Μπαμπά, ναι, εσύ μπαμπά, που ετοιμάζεσαι ή σκέφτεσαι πως κάπου εδώ πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές, έχουμε νέα να σου πούμε. Όχι δεν πρόκειται να βοηθήσουμε στο κουβάλημα. Ούτε θα σου δώσουμε ιδέες για το ετήσιο Tetris με τις αποσκευές στο πορτμπαγκάζ, που πώς γίνεται και κάθε χρόνο όλο και δυσκολεύει. Δεν πρόκειται καν να σε βοηθήσουμε με τα ποδήλατα, τα πατίνια, τα σκέιτ, την αγαπημένη της κούκλα και το αγαπημένο του νεροπίστολο. Μπορούμε όμως να συνδράμουμε σε μια πιο χαλαρή οδήγηση  με τις ιστορίες για το πίσω κάθισμα.
Ιστορίες που φτιάχτηκαν στη συντριπτική τους πλειονότητα στον δρόμο, είτε με τον μπαμπά στη θέση του οδηγού είτε με τον μπαμπά και την κόρη να περπατάνε πλάι πλάι και να αποφεύγουν τις λακούβες στα πεζοδρόμια.
Δεν έχεις να κάνεις τίποτα, ούτε να δώσεις email ούτε τίποτα. Ούτε καν Like στο  Facebook χρειάζεται. Πιο δωρεάν από αυτό υπάρχει; Ακόμα και αν δεν ρίξεις ένα ευχαριστώ ή ένα σχόλιο εδώ από κάτω ή στη σελίδα στο Facebook δεν θα χαλαστούμε καθόλου. Αλλά μπορείς να πάρεις το αρχείο με τις ιστορίες (στο βολικό format του PDF), να το βάλεις σε ένα tablet και να το χρησιμοποιήσεις είτε εσύ κάποια στιγμή που θα αναζητάς έμπνευση με τα πιτσιρίκια λίγο πριν κάνουν την εμφάνισή τους τα πεφταστέρια είτε το έτερον ήμισυ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (υποθέτοντας πως μιλάμε για οδικό ταξίδι και είσαι εσύ ο οδηγός, σε αντίθετη περίπτωση θα κάνετε φυσικά τις αντίστοιχες προσαρμογές).
Και καλές διακοπές!
Photo credit: Flickr / mendhak

You may also like