Αρχική » Κοτσίδες, πλεξούδες και τσιμπιδάκια!

Κοτσίδες, πλεξούδες και τσιμπιδάκια!

by nikos

Σε παρελθόντα χρόνο όσα ακολουθούν θα αφορούσαν μπαμπάδες (και μαμάδες) κοριτσιών, αλλά το μακρύ μαλλί στα αγόρια αποτελεί μη είδηση πια, οπότε η υπόθεση χτένισμα είναι για όλα τα φύλα.
Αν σκεφτείτε ότι οι μπαμπάδες γενικά δεν πολυ-ασχολούμαστε με τα μαλλιά μας, καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο (αλλά και πόσο δύσκολο είναι) να ασχοληθούμε με τα μαλλιά των παιδιών. Εντάξει, θα έρθει η στιγμή που θα πάνε στο κομμωτήριο και μπορείς να συζητήσεις με τους επαγγελματίες για θέματα που αφορούν τις σύγχρονες τάσεις στις πιτσιρικότερες κουπ αλλά τι και πώς γίνεται στην καθημερινότητα, λίγο πριν φύγουμε για το σχολείο;
Ο Ντιν Μπάνογουετς, επαγγελματίας στιλίστας για εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης όπως το American Idol και το So You Think You Can Dance, έχει γράψει ένα βιβλίο με συμβουλές προς τους πατεράδες και υποστηρίζει πως το χτένισμα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να χτίσεις τη σχέση με την κόρη σου (ή τον γιο σου, θα συμπληρώσουμε). Ο ίδιος λέει πως όσο βελτιώνονται οι αλογοουρές [που φτιάχνει ο μπαμπάς] τόσο βελτιώνονται και οι συζητήσεις [στη διάρκεια του χτενίσματος]. Μάλλον αυτό δεν ισχύει και τόσο όταν πιάνονται οι κόμποι στη χτένα.
Εχουμε και άλλους μπαμπάδες που τους ζηλεύουμε για τις κομμωτικές τους ικανότητες. Ο Μπένι Χάρλεμ για παράδειγμα, δείχνει στον λογαριασμό του στο Instagram κάποιες, χμ, εξεζητημένες προτάσεις που μάλλον δεν ανήκουν στην καθημερινή μας ρουτίνα. Αλλά ίσως να δίνει ιδέες σε κάποιους και κάποιες.


Εντυπωσιακός ε; Μετά έχουμε κάποιους άλλους που υποστηρίζουν πως έχουν βρει έναν καλύτερο τρόπο για να φτιάχνουν τα μαλλιά της κόρης τους.

Ε όχι. Επίσης, όπως μπορεί να υποψιαστεί κανείς παρακολουθώντας το βίντεο, μάλλον ο εν λόγω μπαμπάς δείχνει σε άλλους μπαμπάδες πώς γίνεται. Το βλέμμα της φίλης της μικρής λέει πολλά.
Εχουμε επίσης αυτό το ζευγάρι μπαμπά-κόρης που έχουν φτιάξει στο YouTube  το δικό τους κανάλι με προτεινόμενες κουπ και αναλυτικές οδηγίες για καθεμία.
https://www.youtube.com/watch?v=HGd_vxq6cs0
Έχουμε και αυτόν εδώ τον μπαμπά, που διαμαρτύρεται επειδή οι χτένες είναι μικρές.

Μικρό διάλειμμα για την μαμά που μας δείχνει αναλυτικά πώς γίνεται ένας ωραίος κότσος
https://www.youtube.com/watch?v=6Ly8RtQijPc
 
Αλλά, στο τέλος, πάντα θα ψάχνουμε για μπαμπάδες όπως αυτός:

 
Photo: Tim Pierce

You may also like

Leave a Comment