Αρχική » Καλό και στεγνό ταξίδι

Καλό και στεγνό ταξίδι

by nikos

Μην πάει αλλού ο νου σου, στο mydad.gr βρίσκεσαι… Ο χρόνος που χρειάζεται ένα ειδυλλιακό ταξίδι να κάνει την πορεία φαντάρων με πλήρη εξάρτυση το καταμεσήμερο μιας μέρας του Ιουλίου να μοιάζει με ό,τι καλύτερο έχεις ίσως ζήσει, είναι ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Για την ακρίβεια, όσα δευτερόλεπα χρειάζεται για να χυθεί το γάλα, το νερό, ο χυμός στο βλαστάρι σου στο πίσω κάθισμα. Θες που ο μπροστινός οδηγός ξεχάστηκε όσο έλυνε το σουντόκου του στα διόδια και έπεσες λίγο πιο άτσαλα στα φρένα, θέλεις που το πιτσιρίκι ξεχάστηκε, η υγρασία πάνω του είναι ένας κακός συνταξιδιώτης.

Βεβαίως ένα μικρής ηλικίας παιδί με ένα μπιμπερό ή ένα ποτήρι με στόμιο-βαλβίδα μάλλον δεν θα πάθει και μεγάλη ζημιά (αν δεν βίδωσε καλά το πώμα εσύ φταις) και μπορείτε να το διασκεδάσετε και λίγο. Αλλά ένα λίγο μεγαλύτερο παιδί δεν πίνει από το μπιμπερό. Οπότε;

Παίρνεις το μπουκάλι δεν ξεβιδώνεις το καπάκι, αντίθετα το τρυπάς με ένα αιχμηρό εργαλείο, το κλειδί του σπιτιού κάνει τη δουλειά. Παίρνεις ένα καλαμάκι (α ναι, αγοράζεις υγρά για το παιδί = πάρε καλαμάκια, όχι από αυτά που κάνουν οι χαμουτζήδες τα σουβλάκια, από τα άλλα, τα μακριά τα σωληνάκια, ξέρεις), το περνάς μέσα από την τρύπα που έφτιαξες στο καπάκι.

Καλό ταξίδι…

ΥΓ: Εξτρα έξτρα: Τα κουτιά των χυμών μπορεί να έχουν ενσωματωμένο καλαμάκι αλλά δεν είναι ό,τι πιο ασφαλές στο ταξίδι. Γνωρίζεις μάλλον από πρώτο χέρι πως κατάφερες να φτάσεις στην εφηβεία για να ξετρυπήσεις ένα χωρίς να κινδυνεύσεις να κάνεις πουτάνα όλα τα πάντα.

You may also like

Leave a Comment