Αρχική » Η Μπάρμπι… επιχειρηματίας

Η Μπάρμπι… επιχειρηματίας

by nikos

Αχ ο κόσμος της (54 ετών πια) Μπάρμπι. Ροζ. Απελπιστικά εκτυφλωτικά δυνατά ροζ. Μια φιγούρα που λατρεύουν εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο και που -πέραν των στερεοτύπων που κουβαλάει- είναι η βάση για ένα ολόκληρο παράλληλο (ροζ βέβαια) σύμπαν. Ανοίγω το ντουλάπι. Μπάρμπι στο κομμωτήριο, Μπάρμπι ποδηλάτισσα, Μπάρμπι ιππέας, καθεμία με τα δικά της χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η Μπάρμπι ποδηλάτισσα μπορεί μεν να ανεβεί στο άλογο αλλά η Μπάρμπι ιππέας δεν καλοκάθεται στο ποδήλατο, να μη σου πω για την άκαμπτη Μπάρμπι μπαλαρίνα ή την Μπάρμπι γοργόνα που φυσικά δεν μπορεί να καβαλήσει ούτε άλογο ούτε ποδήλατο, ενώ δεν μπορεί να σταθεί στην καρέκλα του κομμωτηρίου.
Καλά λένε πως οι γοργόνες είναι άχρηστα πλάσματα.
Θα μου πεις, οι άνθρωποι στην Mattel τι θα γίνουν; Κλέφτες; Δεν πρέπει να συντηρήσουν κάπως την Μπάρμπι και τον (μαγικό ροζ) κόσμο της;
Αντε να τη συντηρήσουν.
Εβγαλαν, λοιπόν, την Μπάρμπι entepreneur. “Η Μπάρμπι ετοιμάζεται να κάνει μια τολμηρή επιχειρηματική κίνηση και να πετύχει τα όνειρά της” μας ενημερώνει η Mattel και αναφωνούμε όλοι πως ανάθεμα την Lehman Brothers και την άτιμη την κρίση ορίστε που μας κατάντησαν οι αλήτες να φτιάχνουν business plans και οι κούκλες και να τρέχουν ολημερίς και ολονυχτίς σε παρουσιάσεις με angel investors για να εξασφαλίσουν το άτιμο το seed funding.
 

You may also like

1 comment

Η Μπάρμπι αλλάζει – My Dad 30/06/2017 - 17:16

[…] το σύμπαν της κούκλας της Ματέλ σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν έχεις πάρει το σωστό παιχνίδι για την κόρη […]

Reply

Leave a Comment