Αρχική » Δεν ήρθες στο πάρτι; Πρόστιμο!

Δεν ήρθες στο πάρτι; Πρόστιμο!

by nikos

Εντάξει, το να οργανώσεις ένα πάρτι γενεθλίων θέλει χρόνο, θέλει κάποιο κόπο (εξαρτάται από τι θα αναλάβουν άλλοι και τι εσύ, όπως και από το πού θα γίνει το πάρτι κ.τ.λ.), θέλει κάποια χρήματα… Το να επιβάλλεις όμως… πρόστιμο στον συμμαθητή του παιδιού σου επειδή δεν εμφανίστηκε στο πάρτι υπάρχει μια μεγάλη απόσταση.
Έκπληκτοι οι γονείς του διαπίστωσαν πως η μητέρα του συμμαθητή του 5χρονου Αλεξ από την Κορνουάλη, τους χρέωσε με κάτι λιγότερο από 16 λίρες Αγγλίας, 15,95 για την ακρίβεια. Αιτία, η μη εμφάνιση του Άλεξ στο πάρτι γενεθλίων του συμμαθητή του.
Η είδηση έφτασε μέχρι τη χάρη του BBC όπου ο μπαμπάς του Άλεξ εξανίσταται για τη συμπεριφορά της μητέρας: “Μπορώ να καταλάβω ότι είναι χαμένη επειδή έχασε χρήματα. Τα χρήματα δεν είναι το θέμα, είναι ο τρόπος που προσπαθεί να μου πάρει λεφτά. Δεν μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι άνθρωπος, αλλά σαν να είμαι παιδί και πρέπει να κάνω ό,τι μου πει”. Φάουλ, μπαμπά του Άλεξ, και τα παιδιά άνθρωποι είναι αλλά μάλλον είσαι συγχυσμένος. Η μαμά-αποστολέας του τιμολογίου, η κυρία Λόρενς λέει πως “όλες οι λεπτομέρειες ήταν στην πρόσκληση” και δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Οι γονείς του Άλεξ λένε πως η πρόσκληση κάπου χάθηκε και τρέχα γύρευε τώρα τι έγινε. Οσο για τον παιδότοπο όπου έλαβε χώρα το πάρτι (απόντος του Άλεξ) λέει πως δεν έχει καμία σχέση με το τιμολόγιο της μαμάς Λόρενς, ενώ ο νομικός και δημοσιογράφος του BBC Clive Coleman άδραξε την ευκαιρία για να πει πως: “Θα ήταν διασκεδαστικό να φανταστούμε πως θα ήταν μια πρόσκληση για παιδικό πάρτι που θα επιδίωκε να δημιουργήσει συμβατική σχέση: ‘Εγώ, ο συμβαλλόμενος, που από αυτή τη στιγμή θα αναφέρεται στο παρόν ως ‘το αγόρι που έχει γενέθλια’, προσκαλώ εσένα τον αντισυμβαλλόμενο που από αυτή τη στιγμή θα αναφέρεται στο παρόν ως ‘ο καλύτερος μου φίλος’…”
Διασκεδαστικό το λες αυτό;
Photo: flickr / Jim Moore

You may also like

Leave a Comment