Αρχική » Βάλε κάτι μπλε και κάνε μια ευχή…

Βάλε κάτι μπλε και κάνε μια ευχή…

by nikos

Στις 29 Απριλίου ο οργανισμός Make-A-Wish Ελλάδος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και καλεί για έναν διαφορετικό περίπατο.
Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 7.30 το απόγευμα έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο αύριο 29 Απριλίου και ο περίπατος θα ολοκληρωθεί στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, που θα φωταγωγηθούν για τις ανάγκες της ημέρας με τα χρώματα του Make-A-Wish.
Όπως λένε οι διοργανωτές “καλούμε τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές μας, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που 35 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για  μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”.
Μαζί με το περπάτημα (που κάνει καλό, όπως κάνουν και οι ευχές, ιδίως όσες πραγματοποιούνται) θα ακούσετε και για τον 16χρονο Χρυσοβαλάντη που ευχήθηκε να διοργανωθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής του 2004 με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το Παιδο-Ογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ.
Για τη συμμετοχή στον περίπατο υπάρχει μια συμβολική εισφορά 4 ευρώ και σε αντάλλαγμα θα πάρετε το φωτιζόμενο μπλε αστέρι του οργανισμού – δίκαιο ακούγεται.
Αν δεν είστε στην Αθήνα αλλά βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη ή το Ηράκλειο Κρήτης, παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην πλατεία των Λιονταριών (αντίστοιχα, προφανώς)…
Περισσότερα στη σχετική σελίδα στο Facebook. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Civitas και ο Easy 97.2.

You may also like

Leave a Comment