Αρχική » Αριθμοκέικ, πηλοί και… κατσικοσάπουνο

Αριθμοκέικ, πηλοί και… κατσικοσάπουνο

by nikos

Περίπου 250 εκατ. άνθρωποι ψάχνουν κάθε ημέρα στο Pinterest έμπνευση και ιδέες για διακόσμηση, φαγητό, χειροτεχνίες και ό,τι μπορεί να βάλει ο δημιουργικός νους.

Με τη βοήθεια του Pinterest μπορεί κανείς να βρει για παράδειγμα ιδέες για το πώς να διακοσμήσει μια τούρτα ή ένα ολόκληρο πάρτι. Οι τάσεις για αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με το Pinterest, λένε:

Τρελό ενδιαφέρον υπάρχει για τη διακόσμηση ντόνατς με διάφορα είδη γλάσου. Στην Ελλάδα η προτίμηση για το συγκεκριμένο γλύκο πάει και έρχεται, στις ΗΠΑ πάλι το λατρεύουν. Οι σχετικές αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 748%.

Τα κέικ σε σχήμα αριθμού φαίνεται πως είναι μια νέα τάση με τον αριθμό των αναζητήσεων να έχει αυξηθεί κατά 314%. Αυτό μάλλον σημαίνει πως πολλές φόρμες σε διάφορα σχήματα θα εμφανιστούν σύντομα σε καταστήματα με είδη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Πηγή

Αυτό μάλλον σημαίνει πως πολλές φόρμες σε διάφορα σχήματα θα εμφανιστούν σύντομα σε καταστήματα με είδη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Όλα όσα σχετίζονται με την αγγειοπλαστική και με τα πάσης φύσεως κεραμικά έχουν βρει μια ζωντανή “γωνιά” στο Pinterest και οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 475%.

Πηγή

Φυσικά ό,τι έχει να κάνει με την υγιεινή διατροφή βρίσκει πάντα πρόσφορο έδαφος. Για παράδειγμα, η αναζήτηση για τζίντζερ και για χρήση του σε ροφήματα αλλά και την προσωπική φροντίδα έχουν αυξηθεί κατά 659%, ενώ κάποιοι πιο μερακλήδες ψάχνουν συνταγές για σαπούνι από γάλα κατσίκας (:!) και ο όγκος των σχετικών αναζητήσεων έχει αυξηθεί κατά 746%.

Πηγή

Πηγή βασικής κεντρικής φωτογραφίας: Pinterest

You may also like

Leave a Comment